overons.png

INBRAAKPREVENTIE ADVIES

Advies van Sleutel24

Er zijn verschillende methoden om een huis binnen te komen. Tegenwoordig is cilindertrekken een manier van inbreken die het meest voorkomt. Cilindertrekken, oftewel de kerntrekmethode, is te voorkomen door het plaatsen van een kerntrekbeveiliging of veiligheidsbeslag voorzien van een cilindertrekbeveiliging. Wij kunnen u goed adviseren over inbraakpreventie, alle soorten hang- en sluitwerk leveren en vakkundig installeren volgens de PKVW-norm.

Afspraak maken

Na het maken van een afspraak komt er een adviseur bij u langs die controleert of uw huis of bedrijf goed beveiligd is volgens de PKVW-norm. Indien dit niet het geval is geeft hij aan wat de mogelijkheden zijn. U krijgt per direct advies en ontvangt alle tips binnen 5 werkdagen schriftelijk. Slotenmaker Sleutel24, werkt met sloten, cilinders, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en meerpuntssluitingen die allemaal beschikken over het Politiekeurmerk Veilig Wonen en heeft diverse merken op voorraad. 

Een aantal veiligheidstips

Een inbraak kan voor een onveilig gevoel zorgen. Daarom geven we een aantal tips die u kunt toepassen om het inbrekers moeilijk te maken.

  • Zorg voor goed hang- en sluitwerk

  • Houd waardevolle spullen uit het zicht

  • Breng een anti-inbraakstrip aan

  • Deel geen vakantieplannen op social media

  • Berg belangrijke sleutels niet op in de centrale hal van uw woning

  • Installeer een buitenlamp met bewegingssensor in combinatie met een camera

Neem voor meer veiligheidstips contact op met onze ervaren monteurs. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het vervangen van sloten en het openen van deuren.