overons.png

NOODAFSLUITING

Wat is een noodafsluiting?

Een inbraak laat zowel mentaal als fysiek grote schade achter. Het is mogelijk dat de inbrekers veel geweld hebben gebruikt, omdat ze perse bij uw woning wilden inbreken. Door deze hoeveelheid geweld bestaat de kans dat onze slotenmakers deze schade niet direct kunnen herstellen. Wij zullen de schade zoveel mogelijk repareren en daarna brengen we een noodafsluiting aan. Deze noodafsluiting zorgt ervoor dat wij uw woning veilig kunnen afsluiten zonder dat alle schade hersteld is. De daaropvolgende dag komen we terug om de overige schade te herstellen. Onze slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plaatse om u te helpen.

Geen onverwachte kosten

Inbraakschade is al vervelend genoeg. Daarom krijgt u bij Slotenmaker Sleutel24 altijd vooraf een prijsopgaaf. Wij bespreken de offerte en zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Omdat we tegenwoordig steeds minder contant geld bij ons hebben, hebben onze slotenmakers altijd een pinapparaat bij zich.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u ons belt, springen we direct in onze werkbus. Wij doen ons best om binnen 30 minuten bij u te zijn, zo hoeft u niet te lang tegen die vervelende inbraakschade aan te kijken. Eenmaal bij u aangekomen gaan we direct aan de slag. We bekijken de inbraakschade en zoeken uit wat er allemaal gedaan moet worden om de schade te herstellen. Indien de inbrekers met grof geweld te werk zijn gegaan, kan het zijn dat we de volgende dag terug moeten komen met de overige materialen. Wij laten u op dat moment natuurlijk niet in de kou staan. Wij zorgen ervoor dat uw woning veilig afgesloten kan worden door het aanbrengen van een noodafsluiting. Zo weet u zeker dat inbrekers geen tweede kans krijgen zolang de schade nog niet volledig hersteld is.