overons.png

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Maximale zekerheid met onderhoudscontracten

Ga voor maximale zekerheid met een onderhoudscontract. Hiermee voorkomt u problemen met uw sloten en verlengt u de levensduur aanzienlijk. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat en geven u kosteloos advies over de beveiliging van uw pand.

Met een onderhoudscontact van Slotenmaker Sleutel24 profiteert u van zekerheid zonder u zorgen te hoeven maken over de afsluiting van uw pand. Niet alleen voelt u zich hierdoor veiliger in uw woning of bedrijfspand, regelmatig onderhoud aan uw hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat sloten veel langer meegaan. Onze slotenmakers onderhouden de sloten professioneel en voordelig. Zo blijft u met een gerust hart de deur uitgaan.

Contract slotenmaker Sleutel24 diensten

  • Vervangen van elk type slot

  • Noodafsluiting aanbrengen na inbraak(poging)

  • Advies geven over het voorkomen van inbraken

  • Inbraakschade herstellen

  • Sloten of deuren openen in geval van buitensluiting

  • Onderhoud aan het hang-en sluitwerk van uw bedrijfspand of woning

Vaste prijzen

Wij begrijpen dat u de kosten voor een slotenmaker als vervelend ervaart, zeker wanneer deze prijzen niet vooraf bekend zijn. Bij slotenmaker Sleutel24, zorgen we ervoor dat u vooraf weet wat de uit te voeren werkzaamheden gaan kosten. Wij maken een offerte en deze nemen wij met u door. Daarna zullen deze prijzen niet meer gaan veranderen. Bewaar de factuur die wij naar u toesturen goed, omdat in sommige gevallen de verzekering deze kosten vergoed.