overons.png

SLOTEN OPENEN

Sloten openen

Voor sloten openen bent u van harte welkom bij Sleutel24. Onze slotenmaker komt graag ter plaatse om voor u een slot te openen wanneer dit nodig is. In meerdere situaties kan het nodig zijn om een slot te laten openen door een professional. Wij werken met een team ervaren en vakkundige slotenmakers. Wij openen sloten snel, professioneel en voordelig. Dit geldt uiteraard voor meerdere soorten sloten. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt die worden gebruikt voor onder meer particuliere voordeuren, achterdeuren en bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende sloten openen in diverse situaties. 

Buitengesloten? Wat nu?

Een buitensluiting is erg vervelend en komt altijd op het verkeerde moment. Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten, is het verstandig om direct te gaan handelen. Hierbij moet uw woning immers snel weer toegankelijk zijn. Neem zo snel mogelijk contact met de spoedservice van Sleutel24. Deze is voor buitensluitingen en spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze monteurs streven ernaar om binnen 30 minuten op locatie te zijn. Wij openen uw slot snel en zonder schade. Deze is in de meeste gevallen weer gewoon bruikbaar. Is het slot verouderd, dan kunnen wij desgewenst direct een nieuw slot met SKG-keurmerk plaatsen. Deze leveren wij uit voorraad.

Hieronder ziet u wat de meest inbraak gevoelige plekken zijn;

meest voorkomende inbraak pogingen.png

Met spoed een slot openen?

Met spoed een slot laten openen? Maak dan gebruik van de spoedservice Sleutel24. Onze monteurs werken middels de normen en richtlijnen van het Politie Keurmerk. Als erkend bedrijf openen wij uw sloten snel en schadeloos. Deze zijn na het openen in de meeste gevallen weer bruikbaar. Door gebruik te maken van onze spoedservice, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op professionele hulp. Of dat nu gaat om het openen van sloten na een buitensluiting, een afgebroken sleutel of slotschade na een poging tot woninginbraak. Wij zijn ook in het weekend en ‘s nachts bereikbaar.