overons.png

SLOTEN VERVANGEN

Sloten vervangen?

Dan bent u aan het juiste adres bij Sleutel24. Wij werken met een ervaren team slotenmakers, waardoor wij altijd snel voor u klaar kunnen staan wanneer er sloten vervangen dienen te worden. Daarnaast zorgen wij voor een zeer complete service en voorzien u, indien gewenst, direct van een gedegen advies met betrekking tot inbraakpreventie. In meerdere situaties is het een verstandige keuze om uw sloten te laten vervangen door een betrouwbare slotenmaker, zoals in het geval van een inbraak of wanneer er sprake is van verouderde of defecte sloten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Een slot dient betrouwbaar te zijn

Het is heel belangrijk dat u kunt rekenen op de optimale betrouwbaarheid van de sloten van uw woning of bedrijfspand. Het zijn immers de sloten die ervoor moeten zorgen dat ongewenste gasten buiten de deur blijven. U wilt niet een inbraak mee maken. De financiële schade is vaak groot, maar veel vaker nog is de emotionele schade onmeetbaar. U kunt de schade als gevolg van inbraak voorkomen door te zorgen voor goede effectieve en optimaal betrouwbare sloten. Alleen wanneer u sloten helemaal in orde zijn is er sprake van een optimale beveiliging. Zijn uw sloten niet optimaal betrouwbaar? Dan kunnen wij op korte termijn uw sloten vervangen. 

sleutel24 sloten vervangen.jpg

Sloten vervangen na inbraak

Zoals we eerder hebben aangegeven is het in meerdere situaties zeer verstandig om de sloten te laten vervangen door een ervaren slotenmaker. Wanneer er bij u is ingebroken, is het aan te raden om de sloten op een zo kort mogelijke termijn te laten vervangen. U kunt ons 24/7 bereiken. Is er bij u ingebroken via een raam en zijn de sloten van de deuren nog intact? Ook dan is het toch aan te raden om de sloten te laten vervangen. De inbreker kan uw sleutel hebben gesloten, ook van een reserve sleutelbos, of kan er een afdruk van hebben gemaakt. Is het een inbreker niet gelukt om binnen te komen, maar zijn de sloten wel beschadigd? Dan komen wij ook graag uw sloten vervangen, zodat uw woning weer goed beveiligd is tegen inbraak.